Er du vår nye daglig leder for NØK Energi eiendom?

Er du vår nye daglig leder for NØK Energi eiendom?

Vi søker etter ny daglig leder som skal videreutvikle vårt eiendomsselskap videre.

 

Du er en lagspiller som er strukturert og som trives i operativt teamarbeid med rollen som motiverende og planleggende. Du har gode kommunikasjonsevner og dyktig til å etablere gode relasjoner. 

Du har bachelor, gjerne innen eiendom, økonomi eller forvaltning. Erfaring fra salgs-/markedsarbeid, forhandlinger og kontraktsarbeid, gjerne innen eiendom. Du har god forståelse for kunderettet arbeid, utpreget initiativtaker til relevante møtefora og aktiviteter. God forståelse av leiemarkedet, trender og endringer.

 

Dine hovedoppgaver vil være: 

Ansvar for daglig drift av selskapet herunder, budsjett, økonomi, utleie, kontrakt og reforhandlinger. Følge opp og gjennomføre SIVA Fjellregionens eiendomsstrategier, kundestrategier og handlingsplaner. Koordinerende rolle for referansegruppe samt kontaktpunkt mot Siva SF.

Oppfølging av våre leietakere og sentrale leverandører som bidrar til gode kundeopplevelser, i nært samarbeid med ansatte. 

 

Vi tilbyr en spennende og viktig jobb med faglige utfordringer i Fjellregionens ledende eiendomsforvaltningsselskap. Du blir en del av et fellesskap som bidrar til nærings- og samfunnsutvikling i Fjellregionen.

 

Her finner du mer informasjon om stillingen og hvor du legger inn din CV og søknad.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og fortrolig samtale med styreleder Ivar Often på 91 79 16 85 eller

kontakt vår rådgiver i Velg med hjerte Bjørn Frydenborg på 90 10 55 97.