Produser egen strøm med sol

Bilde av sol som skinner på tak med solcellepanel

Over 100 personer og bedrifter ville vite mer om muligheten til å produsere egen strøm da vi lanserte nyheten om solceller på tak, og nå har NØK og Østa Elektro etablert selskapet EnergiPluss. De som tar kontakt er nysgjerrige på miljø - og økonomigevinsten med å ha solcelle, sier Dag Inge Østgård for EnergiPluss.

Smart strømforbruk

Hvis du vil utnytte sola og produsere egen klimavennlig strøm er solceller en fremtidsretta, miljøvennlig og smart investering. Solceller gir deg en unik mulighet til å styre forbruket ditt når du faktisk produserer mest, og en melkebonde kan eksempelvis kjøle ned melken på egenprodusert strøm.

Reduser strømregninga

Solceller egner seg godt for næringsbygg og fjøs med store takflater og som bruker mye strøm på dagen når solproduksjonen er størst.

Privatpersoner kan også utnytte solenergien smart. Strømmen du produserer og bruker selv, betaler du ingenting for. I perioder der anlegget produserer mer enn du klarer å bruke, selger du tilbake til NØK. Det er penger du får tilbake på strømregninga. - Også når du skal bygge ny bolig eller bytte tak bør du absolutt vurdere solceller, sier Dag Inge Østgård.

God skreddersydd løsning

Alle som er interessert i solceller får en uforpliktende vurdering av Roger Øvereng for EnergiPluss. For at anlegget skal skreddersys til forholdene dine tar vi hensyn til blant annet byggets plassering og utforming. Etter vurderringen får du et tilbud på løsningen som vil være best for ditt hus, fjøs eller firma. Solcelleanlegg er en investering, og det er viktig at anlegget er av god kvalitet som gir maksimal effekt og har lang levetid.

Du kan få tilskudd

Privatpersoner kan få støtte fra Enova på inntil kr 28.000 kroner. Vi hjelper deg med nødvending dokumentasjon og selve søknaden.

Godt egnet solcelleområde

Visste du at Nord-Østerdalen er godt egnet for solenergi? Vi har mye snø som reflekterer lys, og på kalde dager har vi klarere vær som igjen øker produksjonen. Du må faktisk reise helt ned til Roma for å finne bedre forhold!

Energipluss leverer fremtidens smarte energiløsninger for næring, landbruk og hus i Hedmark og Trøndelag. Vi skal gjøre deg energismart, gjennom rådgivning og løsninger av høy kvalitet.

 

Er du interessert? Fyll ut kontaktskjema under, og vi tar kontakt med deg.

Send oss navn, e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt