Vi stiller med frivillige hender

Vi stiller med frivillige hender

Som en del av vårt jubileumsår gir vi bort DiDerre som konsertopplevelse for våre kunder. Det blir ikke bursdag uten bursdagsbarnet tilstede derfor forhørte vi oss internt om noen vill se stille opp. Vi er glad for responsen vi har fått i en periode hvor mange har ferie. Vi er stolt over at ansatte velger å stille opp på dugnad, og nå håper vi det inspirerer flere til å gjøre det samme!

 Trenger 450 frivillige

Livestock trenger 450 frivillige for at årets festival skal gå rundt, og derfor er initiativet fra NØK svært kjærkomment.

– Livestock er drevet av frivillighet, og engasjementet fra næringsliv er så inspirerende å se – jeg blir veldig imponert. At alle tar i et tak viser at festival er ønsket. Det betyr også at vi kan levere en enda bedre festival tilbake til regionen, sier festivalsjef Anne Linn V. Schärer.

Også frivilligsjef i Livestock, Eline Stølan, roser NØK.

– Vi er strålende fornøyde med at NØK stiller opp med mange frivillige. Livestock er ingenting uten alle de frivillige som sørger for at festivalen går rundt!

 

Trenger enda flere

Livestock trenger fremdeles flere hender, og de håper nå at flere blir inspirert av NØK. Stølan forteller at det spesielt er behov for folk torsdag og søndag, og at det er mange ulike oppgaver som skal fylles.  

 

– For et frivilligskift får du festivalpass hele helga, inkludert inngang på barnefestivalen Kalvstock – så dette er den perfekte måten å oppleve hele festivalen på, sier hun.

 

Livestock går av stabelen 12. -14 juli og årets artister er Gåte, DiDerre, PomPoko, Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Rambers + mange fler.

Du kan lese mer om livestock her